BaZi - Profiel analyse

Van 1001 mogelijkheden naar die van jou

Why

Waarom doe je wat je doet

What

Wat zijn je talenten en valkuilen? Wees jezelf, maak gebruik van je EIGEN AARDIGHEDEN

How

Jouw persoonlijke mogelijkheden in de levensfase waarin je zit

Focus

Weet waarop te focussen voor een succesvolle onderneming

BaZi

BaZi is een eeuwenoude leer, een oosterse profielanalyse, astrologie én onderdeel van de Chinese metafysica. Het is een leer die werkt vanuit de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Je kunt zeggen dat BaZi een blauwdruk is van jouw als persoon met je talenten en mogelijkheden. Dit is een gegeven, dat staat vast. Maar doordat je weet wie je bent en wat je mogelijkheden zijn kun je deze mogelijkheden herkennen en er gebruik van maken. Dit maakt je leven en ondernemen een stuk minder stressvol. Je hoeft je energie niet meer te steken in een lange zoektocht maar kunt snel een level dieper gaan.

In het ondernemen is het belangrijk dat je jezelf goed kent, ieder mens is bijzonder en dat is wat ondernemen nodig heeft.

Bijzonder is kracht!

Jouw talenten zijn heel belangrijk, maar weet je wat ik eigenlijk nog belangrijker vindt? De eigenschappen van jezelf die jouw zo kenbaar maken maar die als eigenaardigheden gezien werden door jou en door anderen, dingen die je afgeleerd hebt om niet op te vallen. Hier zit juist jouw kracht. Het zijn geen eigenaardigheden maar EIGEN AARDIGHEDEN die jouw unieke kracht zijn. Je mag ze gebruiken, ze zijn van jou. Hiermee raak jij mensen, niet met algemeenheden.

Wees jezelf, wees EIGEN AARDIG.  Jouw ideale klant voor je bedrijf weet dan ook dat jij de juiste persoon bent om mee in zee te gaan.

BaZi, oosterse profielanalyse maakt jouw EIGEN AARDIGHEDEN zichtbaar en door met je te bespreken hoe deze in te zetten in je visie, marketing, website, communicatie etc. ga je op pad naar een succesvolle onderneming. We gaan samen kijken wat je mogelijkheden zijn en wanneer je deze het beste kunt pakken. Uiteraard ben jij degenen die de acties moet ondernemen, anders verandert er niets, maar dat is logisch toch?

Wat levert het jouw op?

Meer rust

Minder stress

Sneller door kunnen pakken

Sneller door kunnen pakken

Leven en ondernemen naar jouw mogelijkheden

Bevestiging van wat je soms al weet

Jezelf (her)kennen

Succes in je onderneming

Duidelijke focuspunten voor je onderneming

Kennismaken met je verborgen talenten en deze in gaan zetten

Wanneer kan BaZi iets voor je betekenen?

BaZi is een eeuwenoude leer, een oosterse profielanalyse, astrologie

Door deze methode van profiel/karakteranalyse wordt zichtbaar wie je bent in essentie, wat je talenten, mogelijkheden en valkuilen zijn.  Ook wordt zichtbaar wanneer welke mogelijkheden het beste te pakken zijn. BaZi bepaalt 1/3 van je levensgeluk en succes.

Als je graag wil ondernemen vanuit je essentie

Als je gebruik wil maken van de energie van het jaar

Als je alle keuzes terug wil brengen tot jouw essentie en mogelijkheden

Als je je mogelijkheden wil kennen, zodra je ze kent zie je ze ook

Als het zoeken naar je WHY, HOW en WHAT veel stress oplevert

Als je meer rust wil in je route, waar dan ook naar toe

Als je zoveel adviezen krijgt voor je onderneming dat je niet meer weet wat te doen

Als jij het merk van je bedrijf bent, maar niet weet wie je dan echt bent

Als je zoveel dingen leuk vindt en last hebt van keuzestress

Als je wilt weten wat nou werkelijk je passie is

Als je bevestiging zoekt of je op de goede weg bent

Als je bevestiging zoekt voor wat je soms al weet, maar je daar onzeker in voelt

Ervaringen

Phili’s advies was geweldig. Ze wist dingen over mij die niemand anders weet!  Ze zag natuurlijke kwaliteiten en talenten die ik altijd heb gehad en als vanzelfsprekend had aangenomen en vertelde me dat dit mijn grootste krachten waren, waardoor ik andere dingen loss kon laten.  Ze heeft me ook geholpen met het plannen van mijn jaar, en liet me zien welke maanden het beste waren voor verschillende dingen, waardoor ik nu veel minder stress voel.  Het allerbelangrijkste is dit: De doelen en dromen waarmee ze me aan het werk zag zijn PRECIES waar ik aan werk! En ze zag dat ik hiermee succesvol kon zijn. Wetende dat ik op de goede weg ben, dat het niet alleen een fantasie is, en dat het universum mij aan het helpen is, heeft het me geholpen om een positieve mentale houding ten opzichte van mijn visie te behouden.  Echt een waardevol gesprek!

Pavanne Veltman

Eigenaar, Pavanne enterprises

Ik heb Phili gevraagd of ze een profiel analyse wilde maken voor mij en mijn bedrijf De Yoga Business Coach.

Ze heeft een jaarplan gemaakt en dit mondeling duidelijk toegelicht.
Dit gaf me nog meer inzicht in mijn eigen handelen en wat me te doen staat qua thema per maand. Het gaf me handvatten om op de juiste momenten te starten met een challenge, een online tranining, event of retreat om te zorgen dat deze succesvol zijn.

Corine van Zoelen

Eigenaar, De Yoga Business Coach

Last weekend I had the most wonderful fengshuiand BaZi consultation with studio BINNENgewoon / Phili Hoogsteder. So many insights and tips and pointers to be even more comfortable in my new home. So….if you need a sparkle…give her a call. Thank you so much Phili!

Myoki

‘Je bent als gras’, zei ze tegen me. Ik wist even niet wat ik ervan moest vinden. Het klonk nou niet bepaald sexy. ‘Gras??!’ herhaalde ik. Phili Hoogsteder verduidelijkte; ‘gras krijg je niet zomaar kapot. Je kunt erop staan, maar het buigt terug. Het heeft de wortels diep in de bodem en blijft steeds groeien’. Ik leunde naar voren, geïnteresseerd. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‘Gras kun je dus ook zien als volhardend. Als overlevers. Er is echter één ding wat je moet onthouden…’

‘Gras groeit niet harder als je eraan trekt! Heb geduld.’

Phili maakte voor mij een persoonlijke analyse, op basis van astrologie, vijf elementen en wat nog meer, een soort mystieke inkijk in mijn ziel en legde inzichten en talenten bloot die ik allang vergeten was. Tijdens mijn sabbatical maand heb ik hier veel over na kunnen denken en tevreden kan ik vooruit kijken naar mijn volgende stappen. Volhardend doorzetten als gras. Prachtig.

Tanja de Bie - van Leeuwen

Ondernemer, I have so many ideas

Hoe ga ik te werk?

Voorbereiding

Ik ontvang jouw geboortedatum en tijd (kun je meestal opvragen bij gemeente waar je aangegeven bent bij geboorte als deze niet bij je bekend is) en eventueel aanvullende informatie, zoals vragen waar je graag meer duidelijkheid over hebt.

Ik maak een analyse naar aanleiding van deze gegevens

w

Adviesgesprek

Tijdens een skypegesprek of tijdens een coachingsdag (ligt aan het pakket dat je gekozen hebt) bespreken we samen de analyse en krijg je tips voor je onderneming. Je ontvangt een geluidsopname van het gesprek dat we hebben om later nog eens rustig terug te kunnen luisteren.

BaZi profielanalyse

 • Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
 • Analyse van het huidige jaar op jouw bedrijf , hierdoor kun je het thema van het jaar voor jouw bedrijf bepalen en een planning maken wanneer wat te doen voor je bedrijf.
 • Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen.
 • Kleine tips over hoe dit in te zetten in je bedrijf
 • Skype gesprek van ongeveer 1 uur
 • Geluidsopname van het Skype gesprek

387

(exclusief BTW)

BaZi – VIP traject

 • Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
 • Analyse van het huidige jaar op jouw bedrijf , hierdoor kun je het thema van het jaar voor jouw bedrijf bepalen en een planning maken wanneer wat te doen voor je bedrijf.
 • Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen
 • Succesdagen van het huidige jaar
 • Feng Shui tips voor werkomgeving
 • 1 op 1 live dag van 5 uur, waarin we de analyse zichtbaar gaan maken in jouw bedrijf, hoe kun je ze gebruiken in je bedrijf, in je communicatie, website, blogs, branding, marketing. Je gaat met een concreet plan en veel inspiratie naar huis.
 • Na 6 weken coachgesprek via Skype van maximaal 1 uur

897

(exclusief BTW)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis ebook: 
"Creëer in 10 stappen een succesvolle werkplek"!