Phili Hoogsteder

Feng Shui businesscoach & vijf elementen expert

Verbind spiritualiteit met ondernemerschap

Mijn verhaal

Ik inspireer & coach vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen. Zelf ben ik ook een vrouwelijke ondernemer, vond én vind zoveel dingen leuk, had daardoor altijd last van keuzestress en bleef daarin hangen waardoor het moeilijk was dingen af te ronden. Ideeën waren er genoeg. Door met de vijf elementen, Feng Shui en profielanalyse te gaan werken voor mij zelf werd duidelijk wat voor mij een relaxed pad was en wat mijn mogelijkheden waren, nu hoefde ik alleen nog  maar gericht actie te nemen, dat is heerlijk. Het geeft zoveel rust en minder stress.

Ik ben een inspirator en adviseur vanuit passie die anderen wil laten schijnen. Vind het heerlijk als mensen blij worden van wie ze zijn en hun krachten gaan benutten. Dit doe ik vanuit de Oosterse vijf elementenleer. De vijf elementen zijn de basis van mijn leven en werk. Hierbij maak ik vooral gebruik van Feng Shui (optimaliseren van mogelijkheden op je werkplek en omgeving) en BaZi (oosterse astrologie) en I Tjing. Maar jij kunt van mij voor een gezonde onderneming ook maar zo een voedingsadvies krijgen, als je dat wil natuurlijk, op basis van jouw elementen omdat ik geloof dat een gezonde onderneming bij een gezonde ondernemer begint.

Mijn verhaal

Door de energie van jouw geboortedatum en tijd te analyseren wordt duidelijk wie jij in essentie bent; wat je drijfveren zijn, je talenten, valkuilen en welke mogelijkheden je hebt nu en in de toekomst. Het is super om vanuit die essentie en mogelijkheden je bedrijf vorm te geven en te leiden. Heerlijk met de stroom mee i.p.v. tegen de stroom in. Helemaal zijn én werken vanuit je element. Leven & werken vanuit je kwaliteiten en door het herkennen van de mogelijkheden ze eerder zien en kunnen pakken.

Op deze manier verbind ik graag spiritualiteit met ondernemerschap, een fantastische combinatie waarmee ik al meerdere ondernemende vrouwen op hun weg heb mogen begeleiden. Ik word hier zelf ook zo blij van, mijn eigen leven en onderneming is daardoor zoveel beter en succesvoller geworden. Ik leer je graag kennen, dan reis ik een stukje met je mee in je onderneming.

 

Wie ben ik?

Ik ben Phili, officieel Philomena, en ben het hart van Studio BINNENgewoon. Oh wat had ik vroeger een hekel aan mijn naam, er werd aan mij altijd gevraagd hoe ik volledig heette en waar het vandaan kwam. Als kind vond ik dit vervelend en begreep het ook niet, want iedereen zijn naam komt toch ergens vandaan. Waarom wilden ze dat dan alleen van mij weten? Toch wel nieuwsgierig ben ik mij gaan verdiepen in de achtergrond van mijn naam en of ik mijzelf daarin kon herkennen (alhoewel ik niet denk dat mijn ouders zich daarin verdiept hebben, mijn oma heette ook Philomena, ben gewoon vernoemd). Ik kwam er achter dat mijn naam ‘sterke liefde, de geliefde’ betekent en tevens beminde van de maan. Dit voelt toch wel bijzonder, want dat is precies zoals ik in het leven sta, ik kan niet anders leven en werken vanuit liefde en de elementen van de natuur, waaronder de maan.

Mijn opleidingen

De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan vanuit allerlei opleidingen in binnen en buitenland. Ik houd van kennis, ik krijg er veel energie van. Ook vind ik het heerlijk deze kennis met anderen te delen binnen coaching en in het geven van trainingen en workshops. De weg van de vijf elementen stopt nooit, deze reis is te mooi om niet verder te reizen.

 • HBO (ortho)pedagogiek, management en coaching
 • Bocam opleiding, traditionele Chinese Geneeswijze, vijf elementenleer, therapeut, coaching, tai chi, qi gong, voedingsleer
 • Feng Shui Design academy, Wena Brussaard

Mijn verhaal

 • Feng Shui Coach opleiding, An Sterken
 • House clearing, Christian Kyriacou (house whisperer)
 • Spirituele Feng Shui, qi men dun jia, An Sterken
 • BaZi , life coaching en karakteranalyse An Sterken
 • Feng Shui Pro, Mastery Academy Malaysia, Joey Yap
 • BaZi Pro, Mastery Academy Malaysia, Joey Yap
 • Feng Shui solutions, Anna Sztendera
 • BaZi life topics, Anna Sztandera
 • Total Health, vijf elementenvoeding, Jutta Kuhler
 • I Tjing , Harmen Mesker
 • I Tjing en business, Nourishing destiny, Johannes Bloemsma
 • Do-in academy, Lilian Kluivers
 • Van bijbaan naar bedrijf, Corine van Zoelen, businesscoaching

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis ebook: 
"Creëer in 10 stappen een succesvolle werkplek"!